maandag 10 juni 2013

Eindelijk weer een berichtje / Finally a new post

Het is echt lang geleden dat ik wat van mezelf heb laten horen op mijn blog. Vrees niet, ik ben niet ziek geweest, wel even met vakantie en daarnaast hard bezig geweest met het maken van nieuwe gordijnen.
Ik had zulke mooie stof gevonden, voor zo weinig geld. Ik kon het niet laten om daar gordijnen van te maken. Maar goed, al jaren had ik mijn naaimachine niet meer gebruikt, dus die eerst maar eens weggebracht voor een onderhoudsbeurt. (Laatste beurt was in 1996 geweest.....) Ik ben nog niet klaar met dat project, omdat ik het liever rustig en netjes wil doen, dan gehaast en lelijk. Hieronder zie je al een deel van de gordijnen. En het was weer even wennen, maar het wordt echt zo mooi. Ik ben er zo blij mee. De komende weken besteed ik mijn vrije tijd aan het afmaken van de gordijnen.It's been a long time ago since I posted a message on my blog.
Don't worry I haven't been ill or so. I've been on a holiday. But most of my time I spend on a curtain project. I found such a wonderful and cheap fabric. I had to make these curtains from it. Since I haven't used my sewing machine for years I first brought my machine for maintenance. (The last time I did that was in 1996...) I still work on this curtain project. I want to do it carefully. Below you can see a part of the curtains. I had to get used to sewing again but it becomes better and better. I'm so happy with the result. The coming weeks I will be spending my time on finishing these curtains.


Foto is aan het laden
Het is raar, ik krijg de foto niet hoger op de pagina..... / It is strange, but I can't get this picture higher on this page.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hét dapper hoor van je. Wat een project. En wat ik er zo van zie, ziet het er prima uit.
  Je hebt gelijk hoor, je kunt hét beter rustig aan doen. Dat het naar je zin is. Dan dat je alles elke keer weer uit kunt halen.

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Cora! Ik vond het ook best eng om aan te beginnen. Het voordeel is dat bijna alle gordijnen in een koof hangen en ik dus niet heel bang hoef te zijn voor de bovenkant. Het gaat echt iedere keer beter en gelukkig zijn de grootste lappen nu gedaan. Nog 6 gordijnen te gaan, waarvan er 2 heel klein zijn. Maar ook die wil ik met voldoende aandacht maken. Ik begin het zowaar leuk te vinden.

   Verwijderen
 2. Ik vind het ook een dapper project! En dat je het een beetje eng vond is logisch als je voor het eerst zo'n groot project aangaat. Ze zijn wel super mooi geworden.
  Je mag er ook wel heel trots op zijn.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Thanx, ben er ook reuze trots op. Nu de rest nog. Het is nu in ieder geval veel te mooi weer. Komt wel weer.

   Verwijderen