woensdag 4 december 2013

Ik kan jullie eindelijk mijn vlinderboekje laten zien


Voor de zomer heb ik mijn cuttlebug verkocht en van dat geld (oke en wat extra) heb ik de blauwe Bigshot met startpakket gekocht. Bij de winkel waar ik dat bestelde kreeg je 10% korting op andere snijmallen, embossingfolders en stanzen als je een Bigshot kocht, dus ik ben me aardig te buiten gegaan. O.a. ook met de Sizzix Bigz die Album, Butterfly. (Link verwijst naar de Sizzix site)

Ik vond het een leuk idee om van die stans een boekje te maken dat ik mee kan nemen als mensen mij vragen wat ik dan zoal maak. Maar goed, ga dan maar eens aan de slag. Ik wilde  graag van alles laten zien, maar het is me uiteindelijk niet gelukt om een leuke vlinder met PanPastels te produceren en nu ik dit zit te typen besef ik me dat ik ook geen Encaustic Art heb gebruikt. Ach, je moet wat te wensen overhouden en dan kan ik het boekje op een later tijdstip nog aanpassen of aanvullen.

Ik zal jullie een paar foto's laten zien van het resultaat.

Dit is het boekje in gesloten vorm

Ik heb dubbelzijdig papier voor de voor- en achterkant genomen

De eerste pagina's

Zelf vind ik de pagina met alleen maar uitgestanste dingetjes nog niet zo leuk. Ik kon het niet laten om jullie dit alvast te laten zien. Ik ga er vast nog wel pagina's aan toevoegen.

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor echt een apart boekje geworden.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een prachtig boekje geworden met lekker vrolijke kleurtjes.
   Leuk dat er 2 maten zijn!
   Groetjes, Trees

   Verwijderen
  2. 2 maten vlinders zie ik op je foto. Of ik word blind?????

   Verwijderen
  3. De ene foto is blijkbaar verder weg genomen dan de ander. Het is maar 1 maat.

   Verwijderen