woensdag 7 augustus 2013

Minder weer en geen zin in stof, tijd voor Te Gekke Krijtjes!! / Less warm weather, Te Gekke Krijtjes time!!

Wat een heerlijk weer hebben we gehad!!

Ik heb de afgelopen weken toch wel het een en ander gedaan en het wordt tijd om dat te delen.Deze heb ik al even geleden gemaakt op basis van de stickertechniek van de techniekenwaaier deel II. Ik heb zo ongeveer een half stickervel weggegooid, voordat ik een elfje had dat niet kapot ging bij het afhalen van het vel.De stickers had ik al van het voorjaar op een correspondentiekaartje geplakt, dus ik dacht dat het niet meer zou lukken met deze techniek. Maar goed, weggooien kan altijd nog.

Ik heb met een tissue, geurloze terpentine en uiteraard de Te Gekke Krijtjes gewerkt. Ik ben met het elfje begonnen en heb dat niet zo heel netjes gedaan. Een beetje met stickles gespeeld en het geheel gemat op een fuchsiaroze kaart.

Het resultaat mag er best wezen!!

English translation

We have had such wonderful weather!!

Unless the weather I have done some creative things in the past few weeks.

This card is a bit older. I made it with the stickertechnique I learned on a creative fair this Spring. You stick all kind of stickers on a piece of white cardstock. Colour the card with a tissue, odorless turpentine and the Te Gekke Krijtjes. When you are finished colouring, remove the stickers. I used some stickles afterwards and sticked the cardstock on a fuchsia pink card.

The result is wonderful!!

3 opmerkingen:

  1. Ik vind hem enig geworden. Hier kun je best trots op wezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk kaartje met een mooie kleuren combinatie!
    Het is goed gelukt en wat een mooie waterlelie.

    BeantwoordenVerwijderen