maandag 23 juni 2014

De resultaten van de eerste workshop

Eindelijk! Eindelijk even tijd gevonden om de foto's op te zoeken en hier te plaatsen. Ik kan jullie melden dat ik workshops geven echt heel erg leuk vind.
Wat een energie krijg je daarvan! En wat ben je gesloopt na zo'n avond. Ik ben echt benieuwd hoe mensen die workshops geven op beurzen dat nou doen.
Inmiddels is de 2e workshop ook geweest. Uiteindelijk met 9 dames. De sfeer was echt heel aangenaam en op een gegeven moment was het helemaal stil in de zaal. Echt muisstil, een hele prettige stilte, iedereen was zo geconcentreerd bezig. Geweldige ervaring!!

Een deelnemer gaf aan dat ze behoorlijk gestrest binnenkwam en dat ze aan het eind van de workshop volledig tot rust gekomen was. Dat zijn leuke dingen om te horen.

Later kreeg ik van andere collega's ook te horen dat ze het ontzettend naar hun zin hadden gehad en dat we (mijn collega die de workshops samen met mij geeft) zoveel materiaalkennis hebben en zoveel materiaal hadden. (We hadden deze keer bewust minder materiaal meegenomen......)

Op naar november naar de kerstkaarten workshop!

Er zijn overigens ook foto's van de 2e workshop, maar die heb ik helaas zelf nog niet gezien.....

4 opmerkingen:

 1. De resultaten zien er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Cora! Er zijn zeker mooie kaarten en canvasjes gemaakt. Er zitten er echt een paar tussen waarvan ik zelf ook wel graag zou willen weten hoe ze die gemaakt hebben.....

   Verwijderen
 2. Erg leuk dat je aan de 2de workshop kon beginnen. Ik ben zelf ook gevraagd om workshop en demonstratie te geven met de Te Gekke Krijtjes. Ben benieuwd of ik ze ook zo aan de Krijtjes ga krijgen. Ben benieuwd naar de volgende foto's. Wel erg fijn dat je zo'n leuke commentaren hebt gekregen. Dat is een teken dat het helemaal goed zit. Tof dat er ook een derde editie gaat komen. grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het zat ook echt goed bij de workshops. Alhoewel ze echt wezenlijk van elkaar verschilden. Ook qua sfeer. Beide heel prettig, alleen zo totaal anders. Ik moet eens achter die foto's aan. Ik heb nog steeds niets gezien...

   Verwijderen