dinsdag 12 augustus 2014

Eindelijk een PanPastel projectje waar ik blij van word.....

Wat een heerlijk weer hebben we gehad... Veel te mooi weer om te freubelen.

Toch heb ik recentelijk 2 hele leuke kaarten gemaakt. Beide zonder een Te Gek krijtje en voor wie mij al een tijdje volgt die weet dat dat uniek is....

Ik begin met mijn PanPastel projectjeIk ben met een wit vierkant DCP papier (190g) begonnen. Daar ben ik met Versamark allerlei stempels op gaan zetten. Uiteraard ook in het midden. Helemaal niet nodig, maar goed. Daarna ben ik voorzichtig met verschillende kleuren PanPastels het papier gaan kleuren. (Ik weet niet meer precies met welke kleuren.....)

Daarna een kleiner vierkant DCP papier (van hetzelfde A4 vel) met een embossingmal door de bigshot gedraaid. Ik ben op de negatieve kant, dus met de bolling van de embossingmal naar beneden weer met wat lichtere kleuren PanPastels aan de slag gegaan.

Beide vierkanten gefixeerd.

Een tekststempel van Creafine er op en wat randstempels van de Boekenvoordeel erop en daarna het grote en kleine vierkant gemat op lila karton.

Echt een simpele kaart, met een fantastisch resultaat... Al zeg ik het zelf.

5 opmerkingen:

 1. Een enige kaart is dit geworden. Je zou het ook eens met de Krijtjes kunnen doen hihihi

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou dat werken met Versamark???

   Verwijderen
  2. Ik denk het wel, gewoon proberen.

   Succes ermee.

   Verwijderen
  3. Dan zul je een tissue met terpentine moeten gebruiken. Zal de Versamark dan niet oplossen??

   Verwijderen
 2. idd een heel mooi resultaat! Je mag het een simpele kaart noemen, het ziet er alleszins niet simpel uit. Het geeft een chique uitstraling zo. Mooi echt waar. Alvast een fijn weekend! Tot blogs X

  BeantwoordenVerwijderen