maandag 21 januari 2013

De zoektocht gaat voort

Het zijn nog slechts achtergronden, maar blijkbaar is dat waar ik nu naar op zoek ben. 


Met een oranje te gek krijtje ben ik over mijn sterren stanzen (die ik onder het papier had gelegd) heen gegaan. Daarna mijn embossingfolder met de graspollen gepakt en daar met geel overheen gegaan en links ook nog met groen. Onderop heb ik een uitgestanste bladerrand onder het papier gelegd en daar ben ik met rood krijt overheen gegaan. Vervolgens de hele pagina onderin met groen en blauw en bovenin alleen met blauw behandeld. Ik heb geen geurloze terpentine gebruikt, want ik vond het resultaat al mooi genoeg. Misschien is het plaatsen van een passende tekst wel voldoende voor deze pagina.

Op deze pagina ben ik met oliepastels aan de slag gegaan. Ik had nog nooit iets met oliepastels gedaan en echt mooi vond ik het niet. Op youtube vond ik toen dat je met gesso over de pagina kon gaan en daar dan patroontjes in tekenen met bijvoorbeeld de achterkant van een penseel. Je kunt het op de foto moeilijk zien, maar het ziet er best grappig uit. Misschien moet ik dit eens met donkerdere oliepastels proberen.


2 opmerkingen:

  1. Mooie achtergronden hoor! Ik kan ook de onderste goed zien. Ze zijn goed gelukt. Leuk om mee bezig te zijn. Zoek rustig verder.

    BeantwoordenVerwijderen