vrijdag 11 januari 2013

Workshop Art Journal en mijn zoektocht daarna

Begin oktober 2012 ben ik naar een ontzettend leuke workshop Art journalling geweest. We zijn aan de slag gegaan met deze boeken:

De pagina's die ik daar heb gemaakt ga ik nu even niet showen. Ik ben daarna helaas veel te weinig bezig geweest met mijn Art Journal. Het is en blijft nou eenmaal veel leuker om dit soort dingen met meerdere mensen te doen. Althans, dat vind ik.

Zoals ik in een eerder bericht al aangaf heb ik de laatste maanden weinig tijd gehad om lekker te freubelen. Dat zie je ook wel aan mijn eigen zoektocht in mijn Art Journal. Het zijn veel pagina's die ik eigenlijk nog niet af vind en waar ik nog op zoek ben naar hoe ik verder wil. Toch vind ik ze leuk genoeg om hier te laten zien.


De onderste is wel grappig. Dit is de achterkant van de pagina daarvoor (die er hier boven staat). Ik ben erg met water bezig geweest op deze pagina en de stempels van de andere kant kwamen er doorheen zetten. Ik vond het resultaat wel spectaculair.
In Engeland heb ik een fantastische ezelstempel gekocht. Op de een of andere manier lukt het met niet om de ezel goed met Versamark en zwarte embossingpoeder op papier te krijgen. Maar goed, dat hoort ook bij mijn zoektocht van dit Art Journal. En ik hou me iedere keer voor: 'Niets is fout aan je Art Journal'.
Tja, bij de volgende foto die ik wilde maken kwam Nilsson zich melden. Hij zal op de volgende foto's laten zien hoe mooi hij mijn Art Journal vindt. (En hoe nodig hij het vond om ook weer eens op een picture te staan in plaats van 'in the picture'.)Ik geef toe, de laatste is bewogen, maar wel zo schattig.

Deze pagina vind ik zelf best mooi gelukt. De uil is uit Engeland, de uil en de vlinders zijn gestempeld met Encore Bronze inkt, de bladeren langs de zijkant met Color Mine Olive. De boom heb ik met Te Gekke Krijtjes en een embossingfolder gemaakt.
5 opmerkingen:

 1. Haha, hij waardeert het wel! En ik vind het ook mooi!

  Knuf,
  Trees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Nilsson komt me regelmatig helpen als ik aan het freubelen ben. Is wel gezellig, dan ben ik niet zo alleen :-)

   Verwijderen
 2. Hahaha mooi beschreven meisje en wat heerlijk dat je poezenkind ook eens in de picture en op de picture is ;-)

  Knuf rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Rosita. En ja, Nilsson staat zowel op als in de picture!!

  BeantwoordenVerwijderen