vrijdag 11 januari 2013

Jawel er kwam ook een Stempeltechnieken deel 2

Zoals ik bij de workshop Stempeltechnieken deel 1 al aangaf, dit smaakte naar meer. Dus toen de workshop Stempeltechnieken deel 2 aangekondigd werd, hoefde ik daar niet lang over na te denken. De inschrijving was gelijk geregeld. Zie hier het resultaat van wederom een hele leuke dag (en wat was het deze keer mooi weer!!) kliederen met inkt, inkt, inkt en stempels.
Bij dit boekje moet ik de beschrijvingen van de technieken nog toevoegen. Mooie klus voor een regenachtige zondagmiddag of zo.


11 opmerkingen:

 1. Haha, jouw boekie is ook erg mooi!

  Knuf, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MOOOOOOOOOOOI ..deze is ook weer zeer geslaagd zie ik wel ,en dat je toch weer terug bent gegaan naar je STRENGE juf ...knap van je ...ik weet niet of ik dat wel aangedurfd had hihihihih..

  knuf je JUF ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, ik begrijp het maar al te goed dat jij niet weet of je het aangedurfd zou hebben.

   Hihihi, ik viel bijna van mijn stoel van het lachen om deze reactie. Maffe juf!!

   Verwijderen
  2. IKKE ???? MAF ????? oooooooooo wacht maar tot de volgende workshop ...ik leg het broodplankje alvast klaar en NEE dat gaat niet gebruikt worden voor de stempeltechnieken ahahahah.

   Verwijderen
 3. Wat is het een schitterend boekje geworden! Heerlijk toch dat kliederen!! Ik kijk al weer uit naar je nieuwe creatie.......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jolanda.

   Ik ben nou eenmaal gek op dit kliederen. Ik was voor een nieuwe creatie op zoek naar olie pastels. Blijk ik die dus gewoon te hebben...... En nog aquarelpotloden gevonden ook....
   Ik kan mijn lol weer op gelukkig!!

   Ik ga proberen in 2013 regelmatiger te posten in mijn blog. Ik vind het eigenlijk hartstikke leuk om te doen (maken en dan posten op mijn blog).

   Verwijderen