zondag 10 maart 2013

2 kaartjes met Te Gekke Krijtjes

Door de uitdaging die Sannie van Sannie-lovestostamp zichzelf deze week heeft gesteld, ben ik uit mijn inspiratieloze periode gekomen. Gisteravond zomaar 2 kaartjes geproduceerd, die ik mooi genoeg vind om op mijn blog te tonen.(De kaartjes zijn op de een of andere manier bol op de foto gekomen, volgende keer maar een ander fototoestel pakken...)

De achtergronden zijn met de Te Gekke Krijtjes gemaakt. Voor de bovenste heb ik Encore Bronze inkt en Color Mine Olive gebruikt en Color Mine Slate Grey voor de tekst.

Op de onderste kaart kun je zien dat ik onderin met grijze (weathered wood van Ranger) inkt aan de slag ben gegaan, maar dat zie je echt nauwelijks. Ik vond het niet misstaan om daaroverheen te stempelen met chipped sapphire van Ranger. De andere stempels zijn ook met chipped sapphire gestempeld. Voor degenen die de tekst niet kunnen lezen, er staat 'I may not be PERFECT, but you'll find parts of me are quite simply amazing'.

Ik ga gauw weer verder met nieuwe kaartjes, ik zit weer bomvol ideƫen.
(Dank je wel Sannie!!)

6 opmerkingen:

 1. bij jou kan het ook en mooi gemaakt heb zelf ook al wat voorbeelden van sannie nagemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn ook weer leuke kaartjes. Die grashalmen zijn erg mooi en je uil vind ik ook te gek. Leuk effect zo'n hele blauwe kaart.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog altijd zo ontzettend blij met die uil.

   Verwijderen