zondag 17 maart 2013

Naar aanleiding van Sannie's uitdaging, met Te Gekke Krijtjes natuurlijk!!

(Met excuses voor de slechte kwaliteit, mijn telefoon krijgt het in dit weer niet voor elkaar. Ik was te lui om mijn fototoestel te pakken....)

Sannie's uitdaging van gisteren daagde mij ook uit om eens met materiaal te gaan werken wat ik al lang in huis heb, maar weinig gebruik. Ik was eigenlijk op zoek naar een leuk 3D-plaatje.
Op de een of andere manier past dat voor mij niet meer zo goed, 3D en leuk.....

Een paar jaar terug heb ik een stans gekocht op een beurs van de kat op de trommel zoals ik nu gebruikt heb. Deze kun je ook met 3D-techniek gebruiken en ik had deze uitgestansd nog liggen. Een prima alternatief dus.

Ik pons eigenlijk heel weinig en ik geloof dat dat sinds vandaag anders gaat worden.

De achtergrond heb ik gemaakt zoals Sannie het in haar uitdaging ook heeft gedaan. Een embossingfolder en daar eerst met geel, dan met rood en tenslotte met zwart overheen. Dan goed uitwrijven met geurloze terpentine. Wat een fantastisch effect geeft dat zeg.

Het enige wat ik zag toen ik de foto maakte, was dat het strookje niet helemaal recht zit. Maar goed, je moet toch zien dat 'ie zelf gemaakt is, toch?

De bloemetjes heb ik in het midden bewerkt met Stickles (dried marigold).

En eindelijk weer eens de gelegenheid om een heel klein beetje van mijn stickers af te komen...

5 opmerkingen:

 1. Het is een leuk kaartje geworden Erica. Dat achtergrondje heb ik ook al meermaals geprobeerd. Lukt me toch niet zo goed. Denk dat ik die techniek nogmaals ga uittesten als ik jou kaart en die van Sannie zo zie. Grtjs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het kaartje vastgeplakt op de embossingfolder. (onderaan, met een klein stukje tape wat je weer makkelijk kunt verwijderen)
   Alleen was ik gaan uitwrijven voordat ik het tape had verwijderd, dat ziet er niet echt mooi uit. (vandaar de bloemen onderaan...)

   Verwijderen
 2. Wauw!! Hij is erg leuk geworden. Die stans zou ik wel vaker gebruiken hij is erg leuk zo op die achtergrond. De achtergrond is ook super gelukt. Heb je daar een correspondentie kaartje voor gebruikt? Die techniek heb ik ook al eens geprobeerd. Lollig om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De achtergrond is inderdaad op een correspondentiekaartje gemaakt.

   En thanx!!

   Verwijderen
 3. Hij is ├ęcht heel mooi geworden. Knap hoor! Ik vind de kaart schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen